• nl
 • 16-05-2012

  IPC Discussiebijeenkomst voor SPRINT-deelnemers UTwente

  Op dinsdag 19 juni 2012, van 10:00-17:00, organiseert SPRINT een discussiebijeenkomst over toekomstig onderzoek en productontwikkeling binnen SPRINT op de Universiteit Twente (UT) te Enschede. De bijeenkomst is bestemd voor alle relaties die zich hebben aangemeld voor deelname aan projecten vanuit SPRINT.

  We zullen jullie allereerst kort informeren over nieuws binnen SPRINT en over nieuwe subsidiemogelijkheden. Eén ervan is de regeling Innovatie Prestatie Contract (IPC) van agentschap NL.

  Clusters van minimaal 10 bedrijven krijgen subsidie om een project uit te voeren. Het researchwerk kan bij de SPRINT-researchpartners worden uitgevoerd. Voor meer informatie: http://www.agentschapnl.nl/programmas-regelingen/documentatie-innovatieprestatiecontracten
  Tijdens deze bijeenkomst willen we graag proberen dergelijke clusters te vormen. Hiervoor willen we jullie als eerste vragen om project- en productideeën op te sturen doormiddel van het bijgevoegde formulier. Deze ideeën gaan we dan verdelen over de drie thema’s van SPRINT, preventie, revalidatie en prothesen/ orthesen.  Het formulier kunt u per e-mail naar ons secretariaat retourneren, via e-mailadres: h.m.kuis@umcg.nl

  Per thema willen we dan met de betrokken deelnemers gaan brainstormen over clusters en projectvoorstellen. Aan het eind van de dag zijn er hopelijk een aantal clusters en projecten gevormd.

  Programma:

  10.00 uur Ontvangst met koffie.
  10.30 uur Presentatie subsidiemogelijkheden en ander nieuws.
  12.00 uur Lunch.
  13.00 uur Discussie in drie groepen per thema
  14.30 uur Pauze
  15.00 uur Presentatie uitkomst discussies + formuleren actieplannen
  16.00 uur Afsluitende borrel

   

  Zou u ons om organisatorische redenen vóór 1 juni willen laten weten of u komt?

  NB. ook de deelnemers die geen projectvoorstel wensen in te zenden, nodigen we graag uit om te komen discussiëren.

   

  Adresgegevens en vervoer:

  U kunt parkeren op het terrein van de UT. Klik hier voor de routebeschrijving en ook voor de adresgegevens van de UT.

  Het overleg is in ZH-286. Routebeschrijving per auto is bijgevoegd (rood). De bijeenkomst is in gebouw de Horst (groen aangegeven). Ga via de zij-ingang (precies onder nummer 21) naar binnen, dan naar de 2e verdieping, linksaf, doorlopen, voorbij de klapdeuren rechts en dan de eerste zaal aan de rechterhand.

  De UT is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor actuele vervoersinformatie, kijk op: http://www.9292ov.nl/.

  Vragen?: deze kunt u per e-mail sturen naar: h.m.kuis@umcg.nl

  Wij ontmoeten u graag 19 juni a.s.

  Met vriendelijke groet,

   

  Namens het SPRINT Management Team,

  Herman Kuis

  Secretaris SPRINT

  www.imdi-sprint.nl