• nl
 • en
 • 8D Games

  8D games maakt unieke belevingen op maat in de vorm van games. De ervaring kan gaan over plezier, iets leren, of iets leren kennen maar altijd in de vorm van een game.

  Zo kun je denken aan een bordspel waarbij kinderen bijvoorbeeld verkeersregels leren toepassen. Of een teambuildingsgame waarbij de spelers moeten samenwerken om het spel op te lossen. Dit zijn serious games waarbij de speler ook iets leert.
  Daarnaast maken we games voor entertainment. Opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld eventbureau’s die een moordspel of maffiaspel willen. Maar ook bedrijven die het bedrijfsfeest onvergetelijk willen maken met een unieke game waarin het bedrijf zelf centraal staat.

  Een opkomend product van ons is de gamercial. Bedrijven ontdekken dat om de aandacht van de consument te pakken (en vast te houden) ze creatief en interactief moeten zijn met hun advertenties. Games als commercial zijn vernieuwend en erg succesvol. Ze bieden interactie tussen de consument en het bedrijf. Goede gamercials worden virals waarbij een wereldwijd exposure het resultaat is.

  Of het nu gaat om een computergame, bordspel, kaartspel, animatiegame of een rollenspel, wij creëren het antwoord op elke vraag van de klant. Wij zijn ambitieus en continue voor onze klanten op zoek naar nieuwe gameconcepten. “The sky is NOT the limit” wat ons betreft.
  Wij begrijpen hoe we een game moeten opbouwen om tot het gewenste doel te komen. En wij weten hoe we, door gebruik van innovatieve media, onze games bijzonder kunnen maken.

  Wij genieten van het creëren van games, de klant geniet van het resultaat.

  8D-Games, Leeuwarden